Skip to content

Event Coördinator

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
VESSEL

Functieomschrijving

Press & Influencer Events, Friday Summer Parties, Insane Company dinners en Cultural events. Klinkt dit als jou ideale werkweek, dan is deze functie misschien wel the perfect fit voor jou?!

Wij, The July, zijn namelijk op zoek naar een Event Superstar voor ons groeiende team. Onze ambitie is namelijk om na een succesvolle uitrol van Vessel en The 51 in Amsterdam, nu ook London, Dublin en Lissabon en nog vele andere Europese Major cities, op de kaart te gaan zetten voor events in de komende jaren. The July will conquer the world!

Getting excited, lees dan nu verder.


The Job

Bij Vessel en The 51 focussen wij op zowel Social als Corporate Events (groepen van 8 tot 500 mensen) en werken we met een breed scala aan bedrijven en gasten met de nodige diversiteit. Denk aan internationale fashion bedrijven, maar ook scale up/start ups in o.a. de creatieve sector.

Van onze nieuwe Event Coordinator verwachten wij dat jij met je bruisende persoonlijkheid en natural flair, nieuwe klantrelaties makkelijk opbouwt en met onze bestaande klanten het contact altijd warm houdt. Je ademt hospitality en organiseren zit in je bloed. Je bent een ster in snel schakelen en hebt een goede balans tussen sales, organisatie en niet te vergeten… de operatie.

Daarnaast zoeken wij ook iemand die naast een commerciële mindset, ook creatief kan denken en energie ervan krijgt om samen met de Event Manager The July-waardig-eventconcepten te bedenken voor bestaande en nieuwe locaties (how exciting!!).

Je rapporteert in deze functie aan de Event Manager.


Your working day in a nutshell

What is a morning without a cup of coffee (of thee? We don’t judge!). Nadat jij je mailbox hebt geopend begin je met een strakke dagplanning. Maar.. Eerst even een uurtje brainstormen met de Event Manager voor een aantal coole, verfrissende concepten voor Vessel en The 51.

Daarna behandel je wat binnengekomen aanvragen die uiteraard snel gebeld moeten worden en… er is later vandaag een groot evenement van een belangrijke klant bij Vessel waar jij je gezicht uiteraard moet laten zien en zorgt dat alles op-en-top geregeld is. Je staat samen met het operationele team helemaal ready om het event tot in de puntjes te verzorgen.

Sales, Events en de operatie breng jij feilloos bij elkaar, want een draaiboek opstellen met eye-for detail is voor jou een easy job en in de sheet meeting bespreek je alle onderdelen van het event met jouw collega’s in de operatie.

Je bent snel met de computer en hierdoor zijn de offertes die je opstelt, zo de deur uit. Aanvragen gaan 9 van de 10 keer door, want jij hebt een commerciële mindset en bent een ster in onderhandelen.

Aftersales? Je belt onze contactpersoon de dag na het event op om te checken of alles naar wens is geweest en je staat klaar om meteen een nieuwe offerte voor ze op te stellen.

Vereisten


What do you bring to the table?

Als onze nieuwe Event Coordinator ben je sociaal, gemotiveerd en proactief. Je handelt proactief en professioneel in alle interacties. Je zult georganiseerd moeten zijn met veel aandacht voor detail. Daarnaast heb/ben je;

 • Minimaal 1 jaar ervaring in een Sales of Commercieel gerelateerde functie met het vermogen om een ​​breed scala aan gasten aan te spreken en te verbinden, idealiter opgedaan in een vergelijkbare 'Lifestyle'- of restaurant- of hotelsector;

 • Een commerciële en creatieve mindset (Sky's the Limit!);

 • English is your second language, en spreek/schrijf jij natuurlijk vloeiend;

 • Je hebt ambitie om te groeien in je functie en bent eager-to-learn;

 • Je hebt een flexibele instelling, géén 9 tot 5 mentaliteit, en draai je alle evenementen zelf mee;

 • Eerdere ervaring met Salesforce, Mews is een voordeel, maar volledige training wordt gegeven!


What’s in it for you?
Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Persoonlijke groei: Binnen The July willen we investeren in jouw persoonlijke en professionele groei door middel van gepersonaliseerde trainingsmogelijkheden, om jouw professionele potentieel volledig te benutten!
 • 25 vakantiedagen.
 • Me-Time/Community Dag: Geniet van een me-time-day of een dag waar je je in kan zetten voor maatschappelijke activiteiten.
 • OpenUp: Een online platform met allerlei bronnen om je mentale welzijn zowel op het werk als thuis te verbeteren.
 • Boost je Gezondheid met Padel, persoonlijke training sessies, gratis toegang tot de sportschool en sauna, sportevenementen en workshops – We've got it all covered!
 • Een aantrekkelijk bonussysteem dat jaarlijks wordt bepaald op basis van je prestaties en doelen.
 • Hotel & restaurant perks: Geniet dagelijks van sluiting drankjes, exclusieve medewerkerstarieven voor het verblijven in onze hotels en een Friends & Family Rate, zodat je dit ook kan delen met je vrienden en familie. Naast onze eigen locaties bieden we ook de "Hotel Employee Rate", waarmee je de wereld kunt verkennen met kortingen voor andere hotels.
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten!


"Wanna create a warm feeling? Want to build the future of hospitality and apartment living?

Come and tell us your story!" We’re part of The July
The July is a premium hospitality brand that’s bringing the human touch to the way people travel. We build beautifully designed spaces in different locations around the world. The aim? For guests to completely relax, go on new adventures, and create interesting connections. In short, to stay their way. www.thejuly.com

of